Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kalender

23Oct

Industriveien 17, 1400 Ski

6Nov

Islevbrovej 44, 2619 Rødovre, Denmark

12Nov

Florø Idrettsenter Professor Gjelsvikveg 206900 Florø

Se hele kalenderen ›

Informasjon til TTU-klubber

Håper alle sammen har hatt en god sommer og begynner å bli klare igjen til en ny sesong med TKD. I disse tider håper jeg også at dere alle har fått anledning til å holde noenlunde bra med aktivitet i klubbene, og at det er lagt til rette for at dere kan starte opp med aktiviteter nå mot slutten av ferien.

 

I forbindelse med oppstart og ny sesong ønsker TTU å komme med informasjon som berører dere alle:

-          TTU SHOP: Som informert om er den flyttet til Kunja TKD. Her har Ingrid og Ada gjort en formidabel oppryddingsjobb for å få kontroll på alle varer. I den forbindelse er det laget noen tilbud på varer, informasjon om klubbrabatter er sendt medlemsklubbene pr. mail, bestilt opp nye varer og laget pakke tilbud. Alt dette skal nå være sendt pr. mail og lagt ut på ttu.no.

-          DAN SEMINAR OG DAN GRADERING: Eldsterådet har hatt et møte og diskutert hvordan dette skal håndteres i disse tider. Det er derfor besluttet at det skal gjennomføres 3 dan seminar i oktober og 3 dan graderinger innen utgangen av november. 2 av disse avholdes i Norge, 1 av de avholdes i Danmark. Både graderingene og seminarene skal avholdes separat og gjennomføres på 1 dag. Dette gjør vi for å ikke ha for store grupper, hindre for mye reising for den enkelte utøver, unngå overnatting og felles bespisning. Selve graderingen vil også bli annerledes og bestå av flere WT mønster, mer grunnteknikker, men det samme antall TTU mønster. Så langt er det besluttet å gjennomføre Hanbon og Seebon (Cup & Dan) Kyorugi uten motstander, resterende av parøvelser i Machoe Kyorugi fjernes til graderingene. Knusing av takstein gjennomføres, men knekking av planker fjernes. Øvrige detaljer for graderingene og for dan seminarene skal avklares på neste eldsterådsmøte i slutten av august.

-          TEORI- og STYRKETEST: Disse skal gjennomføres på normal måte på dan seminaret. Mulig det blir endringer på gjennomføringen av styrketesten, men øvelsene forblir de samme. For de som hadde tatt tester som normalt ville hatt varighet til sommerleir vil også gjelde til graderingen i november. Er vi heldige og arbeidet går som planlagt kan det være at teoritesten gjennomføres elektronisk og være multiple choice.

-          VINTERLEIR I SKI: Vi skal sammen med Ski TKD se på alternative løsninger for gjennomføring av vinterleir i år. Situasjonen og kravene som stilles til oss vil være avgjørende for valgene vi tar, men vi er forberedt på at det blir en annerledes vinterleir.

 

Ønsker dere alle lykke til med ny sesong! Veldig hyggelig å se at flere av dere holder høy aktivitet innenfor de kravene som settes til oss 😊 Håper virkelig å se flere av dere i løpet av kommende sesong.

Med vennlig hilsen

Patrick  Myhren

President

Traditional Taekwondo Union

 

Mob: 91780556

Mail: president@ttu.no

Publisert | Oppdatert 12. August 2020

Samarbeidspartnere