Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

AVLYST - Velkommen til årets Sommerfestival i Odalen med Kunja tkd klubb 4. - 8. juli 2020

Sted: Odalen


Kjære TTU-medlemmer,

 
Grunnet nåværende situasjon med Covid-19 viruset og regjeringens bestemmelser om at større grupper ikke skal samles, ser TTU seg nødt til å avlyse sommerleiren 2020. Dette er selvfølgelig en lei situasjon for alle. Styret ser derfor på muligheten om å arrangere en utvidet helgesamling til høsten.  
 
Til informasjon kommer sommerleiren 2021 til å bli holdt av Kunja taekwondoklubb i Odalen. 
 
TTU ønsker alle en fortsatt fin karanteneperiode og håper dere bruker tiden til litt hjemmetrening. I den forbindelse ber vi om at dere fortsetter å kjøpe utstyr av ttu-shoppen, og kan meddele at det kommer pakketilbud til alle dere hjemme-trimmere, i tillegg til andre tilbud. 
 
Angående Generalforsamlingen 2020 vil det komme mer informasjon senere, men per nå er planen at dokumentene blir sendt på mail til medlemsklubbene. Klubbene må deretter sende en tilbakemelding til styret med eventuelle kommentarer eller spørsmål. I forhold til valg av styret, imøteser valgkomiteen og styret gjerne benkeforslag, men valgkomiteen har bekreftet at sittende styre blir deres forslag. De som er på valg i sittende styre har sagt seg villige til en periode til.  

 

Sommerfestivalen er åpen for alle Taekwondoutøvere, og vi oppfordrer spesielt familier til å komme! Sommerfestivalen inneholder trening, overnatting, oppvisning, god mat og spennende sosiale aktiviteter med nye og gamle kampsport-venner! 

 

SF2016-2-3.jpgSF2016-8617.jpgSF2015-6994.jpg

Generell informasjon om TTU Sommerfestival

Den største aktiviteten i TTU er sommerfestivalen, som arrangeres hvert år i slutten av juni/starten av juli. TTU og Grandmaster Cho inviterer noen av de beste masterene ikke bare innen Taekwondo, men gjerne også fra andre Koranske stilarter til leiren. Vi har opp igjennom årene hatt besøk av mastere fra bl.a. stilartene Sonmudo, Kyongdang, Hapkido, Kunmudo m.m.

 

Med bakgrunn i dette ligger det meste til rette for en leir med både varierte og interessante treninger for alle ferdighetsnivåer. Sommerfestivalen samler ofte et stort antall utøvere. Alt i alt med mastere, instruktører, utøvere og ledsagere samler gjerne opptill 400 personer fra forskjellige land. Korea, Norge, Danmark og Tyskland er land som vanligvis er representert på leiren.

SF2015-6918.jpg