Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Stor sparkepute

  Vi har nå fått inn store sparkeputer i strl. 48*38*12 cm.

  Lett buede for godt treffpunkt og gode å holde. 3 polstrede håndtak for å holde i gjør den anvennelig til mange sparkkombinasjoner. 

 • Qigong for krop og sind

  Nyhet!

  Bok om Qigong utgitt av Master Ole Havmøller som har mer enn 30 års erfaring med Qigong og 40 års erfaing med taekwondo. Boken er skrevet på dansk.

 • Taekwondo duffelbag med TTU-logo

  Taekwondobag for daglig bruk på trening. Baggen har et hovedrom og to mindre rom. Hovedrommet har god plass for dobok. De to andre små rommene utvendig kan brukes til drikkeflasker eller lignende. Baggen kan også brukes som sekk. En praktisk bag/sekk som rommer det du trenger til en helgetur, eller til og fra trening. 

   
  Størrelse: 55 x 28 x 20 cm
  Materiale: Nylon
   
  OBS: Stor glidelås. For en best mulig funksjon av denne lukkes den best ved å ta tak over og under låsen med fingrene for så å lukke glidelåsen. Om man lukker den ved å dra i ringen på låsen opplever man at den går dårlig og glidelåsen kan dele seg. 
 • Taekwondo utstyrsbag med TTU-logo

  Taekwondobag for daglig bruk på trening. Baggen har et hovedrom og flere utvendige rom. Hovedrommet har god plass for dobok. De utvendige rommene kan brukes til drikkeflasker og lignende. Denne baggen har også en lomme utenpå for å feste kampvest for lett å kunne frakte denne med seg.

  Størrelse : 60 x 30 x 30 cm
  Materiale: Nylon

Samarbeidspartnere