Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vennligst les denne teksten før du bestiller rommet ditt !!

 

  • Det er også i år et begrenset antall rom med og uten bad tilgjengelig på Brandbu, prisen på enkeltrommene er tilgjengelig på www.ttu.no under menyvalget sommerfestivalen xxxx. All informasjon i bestillingsskjemaet må fylles ut, vær oppmerksom på er det viktig at din e- postadressen er korrekt utfylt, ellers jeg minst rommet ditt hvis jeg kan ikke bekrefte bestillingen.
  • Du bør forvente noen dager behandlingstid før du kommer bekreftelse eller venteliste post på ditt rom. Navnet på personen som er angitt i bestillingsskjemaet, som står som kontaktperson i rommet, derfor riktig post og mobilnummer. Vær oppmerksom på at en klubb kan ikke bare ha en bestilling av ti rom i samme sekund som åpnet for booking. Det vil være en jevn fordeling av luft til alle TTU klubber når åpnet for booking. Senere vil det være pågående booking teller.


Bestilling:

  • Rombestillingen aksepteres kun når avsenderen person har fått en full soverom bekreftelse fra Henrik Rasmussen, og ikke en bekreftelse på e-post er mottatt.
  • Alle bestillinger vil motta en e-post med et unikt ordrenumre vennligst bruk senere.
  • Rom Utleier primært for hele sommeren festival uke !!!. dvs. Bestill rom for hele uken å få i rommet før køen enn de som ikke gjør det.
  • Værelse for forkorter perioder enn hel sommer festival uke, vil de bare få leid hvis det er plass til overs, er disse rommene bekreftet bare kort tid før sommeren festivalen begynner. Vanligvis er det ingen rom til leie for kortere perioder enn hel sommer festival uke.
  • Det vil alltid være rom i klasserommet / Dojang eller telt / camping området, disse bør ikke bestilles separat her, men fylt via xls klubb-innmeldingsskjema.

Siste minutt:
Rapportert noen kanselleringer av bestilt og bekreftet rommene vil bli belastet med et gebyr på 500, - blir sendt til den personen / klubb.
Spørsmål:
Spørsmål om booking av rom, klasserom, Dojang, telt og camping mm. sendt til Henrik Rasmussen post:. henrik@ttu.no
 
God sommerfestival